Thursday, April 8, 2010

New Hair

Fuck my new hair!

Wednesday, April 7, 2010

Temu Duga???OMG!:O

Selalunya aku paling susah bangun pagi,tidur mati la katakan.Tapi pagi tadi aku bangun pukul 4 pagi.Bangun jer pagi tadi kat handset aku ada banyak msg tapi satu msg ni yang menarik perhatian aku."Sila layari http://istudent.uitm.edu.my/intake", aku pun apa lagi pergi ON9 lah nak check kan dan aku dapat temu duga diploma pengajian sukan(SR113) di UITM Shah Alam pada 11/04/10.Aku pun tak sangka boleh dapat temu duga ni.Alhamdulillah memang rezeki aku.Tapi nak temu duga ni yang malas ni,banyak benda nak kena pikir haiiisshhhhhh.Harap-harap lulus temu duga ni dan dapat sambung pelajaran di UITM.Wish me luck ok!:)

07/04/1984

Selamat Menyambut Ulang Tahun Perkahwinan kepada En.Mohamad Kasim dan Puan Rosma
Semoga Perkahwinan Dirahmati & Diberkati oleh Allah S.W.T
Amin

April Fool!!!

"Kepada sesiapa yang menyambut April Fool aku kategorikan orang itu BODOH!!!" .l.

Bila April Tiba :)

Assalamualaikum,

1stly,sorry tiada blog yang di post pada bulan 3 kerana tidak kesempatan dan feel untuk post blog.Apa pun bulan 3 banyak perkara yang telah aku pelajari lebih-lebih lagi tentang kehidupan suka-duka manusia jalanan di sekitar bandaraya Ipoh(Ipoh Rowks City).Aku pun taknak tulis panjang-panjang sebab nanti korang yang membacanya bosan.haha!Selamat menjalani kehidupan di bulan April.Sekian,terima kasih :)

Cheeerrrrssss~~~